Object bewaking

Toenemende dreiging en regelmatig optredende agressie zijn een regelmatig terugkerend beeld geworden in de maatschappij. Gelukkig hebben de meeste organisaties deze verantwoordelijkheid begrepen en nemen maatregelen om risico's en dreiging zoveel mogelijk te beperken. Het waarborgen van een ongestoorde bedrijfsvoering of het bieden van een stabiele werkomgeving geeft niet alleen rust, maar draagt in belangrijke mate bij tot een positief imago.

Professioneel opgeleide en dienstverlenende ingestelde All-in Security BV beveiligers leveren hier naast de bouwkundige en elektronische maatregelen een belangrijke bijdrage.

Als we de media volgen zien we, dat de beveiliger als eerste aanspreekpunt van de onderneming voorkomt dat er ongewenste situaties plaatsvinden. Dat het escaleren van een probleem tot in de kiem gesmoord wordt.

Onze professionals zijn meertalig, hebben de juiste uitstraling en zijn het visitekaartje voor uw onderneming. Door regelmatige audits blijven zij alert en voelen zich betrokken met uw onderneming. Naast het uitvoeren van receptionist(e) taken en de begeleiding van bezoekers kunt u met een gerust hart overige taken zoals het verrichten van lichte administratieve werkzaamheden, postverwerking, agenda beheer, vergaderruimte beheer, neerleggen bij de professionals van All-in Security BV.

Uw veiligheid is onze zorg!

Over All-in Security BV

Het veelzijdige beveiligingsbedrijf

Zoekt u een beveiligingsbedrijf voor uw winkelpand, woning, bedrijf of event? All In Security staat voor u klaar. Bel ons vandaag nog: 077-75 03 303.

Contact

Adres: Deltakade 9, 5928 PX Venlo

Telefoon: 077-75 03 303